Recepten
ZELF CHOCOLADE MAKEN
Chocolade maken doe je gewoon zelf.
Ingredienten:
80 gr Rauwe cacao
100 gr Cacaoboter(of kokosolie ontgeurd)
70 gr (of naar smaak aanpassen) Kokosbloesemsuiker(gemalen) of honing
Cacaoboter/kokosolie smelten au bain-marie, kokosbloesemsuiker/honing toevoegen, cacao toevoegen, goed doorroeren.
Eventueel noten en rozijzen/dadels toevoegen.
Vloeibare chocolade in ijsblokjesvormpjes gieten of op bakpapier uitgieten en laten afkoelen in de koelkast.
ICE ICE BABY
Gezond ijs, zonder toegevoegde suiker? Vries plakjes banaan in (hoe rijper de banaan, hoe zoeter en hoe lekkerder je ijs) Met een staafmixer maak je er een heerlijke smeuige ijsmassa van. En voeg bijvoorbeeld aardbei, blauwe bessen of rauwe cacao toe voor wat leuke kleurtjes. Smul ze!
ZELF MUESLI MAKEN
Doe in een soepkom chiazaad, hennepzaad, lijnzaad, sesamzaad, zonnebloempitten en/of pompoenpitten.
Giet er rijstmelk, amandelmelk of havermelk overheen.
Voeg, om het extra lekker te maken, nog een eetlepel ‘Super Granola boekweit, zaden &honing’ van EAT NATURAL toe of wat vers fruit.
Je moet goed kauwen op dit ontbijtje, dus neem de tijd en dan heb je tot de lunch geen honger meer!
Smullen maar!